torstai 22. syyskuuta 2011

Haaviston harjoittelijaksi Haavisto

Pekka Haaviston presidenttikampanjan viestintäharjoittelijaksi on nimitetty valt.yo Pekka Haavisto, 53. Opintojaan lopettelevalla Haavistolla on jonkin verran viestintäalan kokemusta mm. pienlehdistä ja kesätoimittajana.
Haaviston kampanja löysi hyvän harjoittelijan aivan lähipiiristä. "Pekka on tehtävään juuri sopiva kaveri, varsinkin kun hän osaa kuvankäsittelyä, taittoa ja valokuvausta", Haavisto kuvaa.
Palkkaa Haavisto saa 800 euroa kuukaudessa. Jos hänen esimiehensä valitaan presidentiksi, veroton kuukausipalkkko on 12 000 euroa. Presidentin edustusmenoihin on varattu 171 000 euroa vuodessa. Viestintäharjoittelijalla on lounasetu.
Jos Pekka Haavisto valitaan presidentiksi, viestintäharjoittelija Haaviston alle puolen vuoden työsuhde saattaa jatkua presidentin viestintäavustajan määräaikaisena avustajana.
"Mitään ei voi luvata. Paljon on kiinni Pekan asenteesta, kuinka joustava Pekka on tekemään palkattomia ylitöitä epäsäännöllisinä työaikoina, hoitelemaan muille kuuluvia asioita ja olemaan käytettävissä myös vapaa-aikana."